Antwerpse dakwerken

Antwerpse dakwerkenAntwerpse dakwerken

Op zoek naar een dakwerker regio Antwerpen? Dakwerken RT Renovaties uit Antwerpen is actief in heel het Antwerpse. Woont u in de provincie Antwerpen? Wel, dan kan u voortaan rekenen op onze uitstekende service voor al uw dakwerken.

Voor welke soort dakwerken kunt op ons rekenen?

Wij hebben ervaring met alle soorten dakwerken. Uw dak heeft geen enkel geheim meer voor ons:

Roofing, dakpanlaten, profielplaten, plaatsen van stalen, platte daken, punt daken, daktimmerwerken, leien, dakpannen, dak over dak, metalen dakbedekking, koperwerken, zinkwerken, nieuwe daken plaatsen, dak herstellingen, dakrenovatie, …

dakwerken AntwerpenNieuw dak plaatsen

U wilt een nieuw dak laten plaatsen? Ons team is gespecialiseerd nieuwbouw. Wij streven naar een hoogwaardig en kwalitatief eindresultaat. En dit tegen een meer dan concurrentiële prijs.

Bent u geïnteresseerd in een nieuw dak? Dan kunt u rekenen op een vrijblijvende afspraak. Dan bespreken we uw voorstellen, ideeën en verwachtingen samen met u.

Online afspraak maken

Dakrenovatie – Heeft u een dringend probleem?

Heeft u een dringend probleem met uw dak? Is er stom geweest en liggen uw dakpannen los? Sijpelt er regenwater binnen? Rudy Thijs, ervaren zaakvoerder, komt zo snel mogelijk langs om voor de herstelling aan uw dak.

Dagelijks behandelen wij zowel grote als kleine dakrenovaties. Bij ons bent u zeker van kwaliteit aan betaalbare en correcte prijs. Wij streven altijd naar tevreden klanten, want deze zorgen voor onze goede naam!

Gratis offerte aanvragen

Plant u in de nabije toekomst een renovatie aan uw dak?

Uiteraard bent u hier dan op de juiste pagina. Maar graag maken we er u ook attent op dat u voor de verbetering of vernieuwing van uw dak ook recht kunt hebben op een renovatiepremie van de Vlaamse overheid. Lees er hier meer over.

Vragen?
Afspraak maken?