Gevelbekleding

RT RENOVATIES, UW SPECIALIST IN ANTWERPEN VOOR
GEVELBEKLEDING, GEVELISOLATIE & GEVELRENOVATIE

Persoonlijke aanpak
Combinatie mogelijk: bekleding, isolatie & bepleistering
Voor particulieren en zakelijke klanten
Totaalprojecten mogelijk
Materiaal & kleur naar keuze: hout, beplating, steen, …

Uw gevel bepaald het karakter van uw woning

De keuze van uw gevelbekleding bepaald in de esthetische vormgeving van uw huis. Gaat u voor een moderne look? Of eerder voor pastorijstijl? RT Renovatie helpt u graag van A tot Z in dit proces…

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Graag geven we u advies over type materialen, budget, kleuren, stijlen, …. 

Dakwerken AntwerpenParticulieren & zakelijke klanten

Een groot deel van onze opdrachten bestaat uit particuliere woningen die wij met oog voor detail afwerken. Maar ook met bouwprojecten hebben wij ruime ervaringen: appartementsblokken, scholen, kantoorgebouwen, … Als onderneming, aannemer of architect kunt u hiervoor een beroep doen op onze expertise.

Ziet uw gevel er niet meer zo fris uit?

Wilt u graag uw gevel opfrissen? Dan kunt u bij ons terecht voor een grondige gevelrenovatie.

Door verloof van tijd is het goed mogelijk dat uw gevel zijn oorspronkelijk mooie kleur heeft verloren. Daarnaast is slijtage van uw gevelmuur medeverantwoordelijk voor een hogere energiefactuur.

Als u kiest voor een gevelrenovatie, is dit vaak ook het meest geschikte moment voor een extra isolatielaat op uw buitenmuren. Buitengevelisolatie is eveneens onze specialiteit en zal u extra comfort opleveren.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

Vragen?
Afspraak maken?