Renovatiewerken

RENOVATIEWERKEN ANTWERPEN:
BADKAMERRENOVATIE
KEUKENRENOVATIE
TOTALE RENOVATIE WONING
KLEINE VERBOUWINGEN
AANBOUW (VERANDA, TUINHUIS, OMHEINING, … )
ZOLDERREVOATIE
GARAGE OMBOUWEN
TERRAS/OPRIT AANLEGGEN
NATUURSTEEN PLAATSEN

Renovatiewerken Rudy Thijs

De sterkte van RT Renovaties uit Antwerpen is dat u een partner heeft die ervaring heeft met alle soorten renovatiewerken in Antwerpen. Van een badkamerrenovatie tot aanleggen van uw terras of plaatsen van uw veranda. Grote en kleine renovatiewerken. Het maakt voor ons niets uit. We doen het allemaal even graag.

Verbouwingen geven al voldoende stress. Maak het uzelf niet extra lastig en kies voor het vakmanschap en de ervaring van professional die enkel kwaliteit aflevert aan betaalbare prijs. 

1 aanspreekpunt en met respect voor deadlines. 

Badkamerrenovatie

U kunt ons contacteren voor een grote of kleine badkamerrenovatie. Moet er een nieuwe douche of badkuip geïnstalleerd worden? Dan bent u aan het juiste adres!  Wilt u liever een totale badkamerrenovatie aan betaalbare prijs? Stop met zoeken en contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak voor uw badkamerrenovatie.

Een badkamer is één van de belangrijkste kamers in een woning. Het is een plaats waar u tot rust komt. Laat dit gevoel u niet ontnemen door een kapotte badkuip, lelijke tegels aan de muur, die vochtplekken die alleen maar erger worden of die oude kastjes aan de muur, … Kies voor een nieuwe badkamerrenovatie!

Richt uw badkamer in zoals u dat wenst! Kies voor een volledige of gedeeltelijke badkamerrenovatie. U kunt kiezen uit een catalogus of als u reeds onderdelen heeft gekocht, dan kunnen wij deze voor u plaatsen.

Een badkamerrenovatie hoeft niet persé duur te zijn, maar ze moet wel deftig geplaatst worden!

Renovatiewerken & aanbouw

U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan renovatiewerken: zolderrenovatie, terras aanleggen, oprit aanleggen, veranda plaatsen, tuinhuis plaatsen, garage bij bouwen of ombouw van uw garage naar een kamer, natuursteen plaatsen, een keukenrenovatie, …

Of plant u een grote renovatie? Wij helpen u graag van A tot Z voor een totale renovatie!

U kunt steeds rekenen rekenen op de professionaliteit, snelheid en betaalbaarheid van RT Renovaties uit Antwerpen.

Als u renovatiewerken gaat uitvoeren aan uw dak, de structuur van uw woning of gebouw en uw ramen en deuren dan is de kans groot dat u recht op op de Vlaamse renovatiepremie. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?
Afspraak maken?